Lomakotitalot

Visulahdessa on 30 ns. lomakotitaloa, jotka on tarkoitettu kahdelle, neljälle, kuudelle ja kahdeksalle hengelle. Lomakotitalot on sijoitettu alueelle perinteiseen kuuden talon korttelimuotoon. Jokaisella korttelilla on oma värinsä (keltainen, vaalean ruskea, ruskea, vihreä ja sininen). Taloissa on TV, liinavaatteet, keittiö, suihku, Wi-Fi ja joissain takka sekä sauna.

Klikkaamalla majoituskohteen nimeä saat tarkemman kuvauksen siitä ja pääset tekemään varausta.

Visulahden aluekartta: lataa tästä

Huom! Varaajan ja vähintään yhden majoittujan tulee olla 20-vuotias. Majoituskohteen maksimihenkilömäärää ei saa ylittää. Majoituskohteen vuokra sisältää loppusiivouksen, mutta varaaja vastaa mahdollisista ylimääräisen siivouksen tai korjausten kustannuksista.

Ennen varauksen tekoa, tutustuthan huolellisesti varaus- ja peruutusehtoihin.

Yhden makuuhuoneen lomakotitalo

Yhden makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 32 m². 2 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 5 kpl tällaista taloa.
Kahden makuuhuoneen lomakotitalo

Kahden makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 40 m². 4 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 10 kpl tällaista taloa.
Kahden makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Kahden makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Lomakotitalon koko 40 m². Oma sauna. 4 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 10 kpl tällaista taloa.
Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo

Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 77 m². 8 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on yksi tällainen talo.
Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Lomakotitalon koko 77 m². Oma sauna. 6 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 4 kpl tällaista taloa.