Visulahti ONLINE

Tämän varaussivuston kautta voit varata itsellesi, perheellesi tai ryhmällesi majoituksen Visulahden Matkailukeskuksen kodikkaissa majoitustiloissa. Visulahden Matkailukeskuksen lomakylä tarjoaa hyvät mahdollisuudet yöpyä ja viettää aikaa päivän menojen jälkeen.

Majoitustiloina Visulahdessa on 30 ns. lomakotitaloa, jotka on tarkoitettu kahdelle, neljälle, kuudelle ja kahdeksalle hengelle. Lomakotitalot on sijoitettu alueelle perinteiseen kuuden talon korttelimuotoon. Jokaisella korttelilla on oma värinsä (keltainen, vaalean ruskea, ruskea, vihreä ja sininen). Taloissa on TV, liinavaatteet, keittiö, suihku, WiFi ja joissain takka sekä sauna.

Leirintäalueelta löytyy 29 leirintämökkiä, jotka ovat neljän hengen mökkejä. Leirintämökkien varustuksena ovat kerrossängyt, petivaateet, jääkaappi, valaistus ja lämmitys. Osa leirintämökeistä sijaitsee aivan Saimaan rannan tuntumassa ja ovat varustettu omilla terasseilla.

Majoituspaketit ovat voimassa kesäsesonkina. Kukin paketti sisältää kahden vuorokauden majoituksen valitsemassasi majoituskohteessa sekä kahden päivän Visulahti-rannekkeet kaikille majoittujille. Visulahti-rannekkeella sisäänpääsy seikkailu- ja vesipuisto Dinosauriaan, sisäleikkimaailma HyperDinoon ja vahakabinettiin.

Voit varata kerralla halutessasi useita taloja ja/tai mökkejä. Varaaminen tapahtuu keräämällä tuotteet yksitellen koriin. Valitse ensin majoitustyyppi, josta aloitat varaamisen.

Visulahden aluekartta: lataa tästä

Huom! Varaussivuston kautta varatessa maksutapana on ainoastaan ennakkomaksu.

Ennen varauksen tekoa, tutustuthan huolellisesti varaus- ja peruutusehtoihin.

Yhden makuuhuoneen lomakotitalo

Yhden makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 32 m². 2 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 5 kpl tällaista taloa.
Kahden makuuhuoneen lomakotitalo

Kahden makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 40 m². 4 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 10 kpl tällaista taloa.
Kahden makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Kahden makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Lomakotitalon koko 40 m². Oma sauna. 4 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 10 kpl tällaista taloa.
Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo

Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 77 m². 8 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on yksi tällainen talo.
Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Lomakotitalon koko 77 m². Oma sauna. 6 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 4 kpl tällaista taloa.
Leirintämökki

Leirintämökki

Hirsimökki omalla terassilla. Varustuksena kaksi kerrossänkyä. Mökki soveltuu hyvin neljälle henkilölle. Lomakylässä on 29 kpl tällaisia mökkejä.