Visulahti ONLINE

Tämän varaussivuston kautta voit varata itsellesi, perheellesi tai ryhmällesi majoituksen Visulahden Matkailukeskuksen kodikkaissa majoitustiloissa. Visulahden Matkailukeskuksen lomakylä tarjoaa hyvät mahdollisuudet yöpyä ja viettää aikaa päivän menojen jälkeen.

Majoitustiloina Visulahdessa on 30 ns. lomakotitaloa, jotka on tarkoitettu kahdelle, neljälle, kuudelle ja kahdeksalle hengelle. Lomakotitalot on sijoitettu alueelle perinteiseen kuuden talon korttelimuotoon. Jokaisella korttelilla on oma värinsä (keltainen, vaalean ruskea, ruskea, vihreä ja sininen). Taloissa on TV, liinavaatteet, keittiö, suihku, Wi-Fi ja joissain takka sekä sauna. Lomakotitalot ovat käytössä ympäri vuoden.

Leirintäalueelta löytyy 29 leirintämökkiä, jotka ovat neljän hengen mökkejä. Leirintämökkien varustuksena ovat kerrossängyt, petivaateet, jääkaappi, valaistus ja lämmitys. Jokaisen leirintämökin yhteydessä on oma pieni terassi. Leirintämökit ovat käytössä vain kesäkaudella.

Klikkaamalla tuotteen nimeä saat tarkemman kuvauksen siitä ja pääset tekemään varausta.

Visulahden aluekartta: lataa tästä

Huom! Varaajan ja vähintään yhden majoittujan tulee olla 20-vuotias. Majoituskohteen maksimihenkilömäärää ei saa ylittää. Majoituskohteen vuokra sisältää loppusiivouksen, mutta varaaja vastaa mahdollisista ylimääräisen siivouksen tai korjausten kustannuksista.

Ennen varauksen tekoa, tutustuthan huolellisesti varaus- ja peruutusehtoihin.

Vastaanoton aukioloajat syys- talvi- ja kevätkaudella 1.9.-31.5. Ma-La 10:00-17:00. Suljettu sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Vastaanotto sijaitsee vahakabinetissa.

Ilmoitathan Visulahdelle etukäteen arvioidun saapumisaikasi varausta tehdessäsi. Mikäli aiot saapua vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoita siitä varausta tehdessäsi kirjoittamalla Lisätietoja-kohtaan tai soittamalle meille puh 01518281. Järjestämme myöhäisen sisäänkirjautumisen maksutta.

Yhden makuuhuoneen lomakotitalo

Yhden makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 32 m². 2 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 5 kpl tällaista taloa.
Kahden makuuhuoneen lomakotitalo

Kahden makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 40 m². 4 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 10 kpl tällaista taloa.
Kahden makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Kahden makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Lomakotitalon koko 40 m². Oma sauna. 4 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 10 kpl tällaista taloa.
Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo

Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo

Lomakotitalon koko 77 m². 8 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on yksi tällainen talo.
Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Kolmen makuuhuoneen lomakotitalo - Oma sauna

Lomakotitalon koko 77 m². Oma sauna. 6 erillistä yhden hengen vuodetta, 1 vuodesohva. Viihtyisä perinteisen puutalokorttelin pohjalta rakennettu puutalo. Lomakylässä on 4 kpl tällaista taloa.